Endnu en gang er den helt sin egen

Qashqai er altid førende på design og præsenterer en ny vision for SUV’en med muskuløse proportioner, strålende LED-lys og massive 20-tommer alufælge. Med flere farver end nogen anden crossover er du også sikker på at skille dig ud fra mængden.

Du kan sætte dig helt afslappet og tilbagelænet i Nappa-læderet (*) med et indbygget masserende fører- og passagersæde. Bliv betaget af et justerbart digitalt display og den avancerede forbindelse . Når du ser, hvor rummeligt interiøret er – finder du det måske uimodståeligt.

Nissan Qashqai byder på to drivliner, som udnytter Nissans viden inden for elbiler til at skabe spændende ydeevne, samtidig med at CO2-udledningen reduceres.

MILD HYBRID

Det har aldrig været sjovere at køre effektivt

Nissan QQ Billede af motor i gennemsigtig, kørende bil

Entusiastisk effektivitet

En mild hybrid, der forbedrer brændstoføkonomien for en SUV, kan også gøre det en del sjovere at køre. Det milde hybridsystem er udstyret med et litiumbatteri, der lagrer den energi, der opsamles, når du bremser. Med den lagrede energi kan motoren slukke ved lav fart (under 30 km/t) eller ved stop for at forbedre brændstoføkonomien og reducere den samlede CO2-udledning [1]. Aluminium er blevet benyttet i døre og motorhjelm for at reducere vægten og forbedre ydeevnen!

 

E-POWER

Den perfekte kombination af en benzinmotor og en elmotor

Nissan QQ Billede af logoet for e-power

Spændingen ved en elbil og det praktiske ved en forbrændingsmotor

Qashqai med e-POWER [2] driver hjulene på fuld tid ved hjælp af en elektrisk motor, hvilket giver øjeblikkelig acceleration og en nærmest lydløs køreoplevelse. I modsætning til de traditionelle hybridbiler, der bruger benzinmotoren til at køre hjulene, vil du med e-POWER opleve fordelene ved at benzinmotoren oplader batteriet. Dette giver dig en god rækkevidde og en næsten flyvende og lydløs oplevelse!

[1] Brændstofforbrug kombineret (l / 100 km): 6,4 – 7,2; CO2-udledning kombineret (g / km): 144-163.
[2] e-POWER vil være tilgængelig i foråret 2022. Tilgængelig på udvalgte varianter
De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr (mod ekstra betaling).