VIP arrangement

– Kom og oplev den nye
Nissan Qashqai Hybrid
En af de første versioner af den helt nye Nissan Qashqai kommer på tur rundt i Danmark, og du har mulighed for at opleve den helt tæt på i vores showroom både i Aabybro og Fjerritslev
onsdag den 19. maj
Vi glæder os til at se jer 😊
Aabybro kl. 13.00 – 17.00
Fjerritslev kl. 18.30 – 22.00
Af hensyn til Corona skal man tilmelde sig arrangementet ved at sende en mail til hjn@hjnauto.dk senest tirsdag den 18. maj kl. 12. I mailen skal du skrive, hvilken butik du/I ønsker at besøge, og hvornår du/I ønsker at komme.
Der vil blive serveret forfriskninger til de besøgende.
Coronapas skal fremvises.
Du kan også tilmelde dig på Facebook ved at skrive direkte til os.

Den nye qashqai kan allerede bestilles nu!

Der er nu muligt at bestille den helt nye Nissan Qashqai til levering lige efter sommer. Opskriften på en sikker succes fastholdes: mere udstyr, øget komfort, bedre køreegenskaber og brændstoftsforbrug – og stadig til meget konkurrencedygtige priser.

Nissan Qashqai er verdens mest solgte crossover, og i Danmark har den været danskernes darling igennem flere år. Så lige nu findes der mere end 37.000 Qashqai’s på de danske veje. Nu starter forsalget på 3. generation af den populære crossover. Og med forbedringer, der tager udgangspunkt i tilbagemeldinger fra mange af de fem mio brugere, der er i verden, er den nye Qashqai optimeret på alle fronter.

Samme størrelse med bedre plads

Den nye Qashqai bygges på en helt ny platform, der gør det muligt at fastholde det kompakte ydre med kun marginal forøgelse af de ydre dimensioner, men samtidig øger kabine og bagagerumspladsen. De gode køreegenskaber i byen og på landvejen fastholdes, men der er mere bredde i kabinen, bedre ind- og udstigning bag samt markant større og dybere bagagerum (+74 liter). Og med brug af mere letvægtsmateriale sikres samtidig en bedre brændstofsøkonomi. Herudover skal nævnes, at anhængervægten bliver op til 1.800 kg.

Kabineforbedringer, ny teknologi og mere sikkerhed

I kabinen på den nye Qashqai er der også sket meget nyt. Blandt andet kan nævnes: bedre sædejustering, mulighed for massage i forsæderne, ratvarme, opgraderet kabinemateriale. Af ny teknologi kan nævnes: head up display i forruden med skiltegenkendelse og navigationsvisning. Digital multimeter skærm, der kan tilpasses efter behov samt nyt opdateret “ProPilot” førerassistentsystem, med opdateret adaptiv fart- og vognbaneholde. Og sidst men ikke mindst forventes fem stjerner i EuroNCAP sikkerhedstest.

Helt nye elektrificerede motorer

Den nye Nissan Qashqai kommer med to nye elektrificerede drivliner. En 1.3 liters mild hybrid motor med enten 140 hk, to-hjulstræk og manuelt gear eller 158 hk med to- eller fire-hjulstræk og Xtronic aut. gear. I starten af næste år kommer en helt ny, unik Nissan e-POWER serie-hybrid motor med 190hk, som vi vender tilbage til senere.

Luksus til konkurrencedygtige priser

Tredje generation Qashqai er altså opdateret til fingerspidserne. Dog uden at miste de karakteristiske træk, som har tiltrukket så mange kunder gennem årene. Og priserne vil stadig være meget attraktive. Den meget højtudstyret nye Nissan Qashqai Visia 140 hk starter ved kr. 274.980 og den topudstyrede Tekna+ 2WD udgave med alt, hvad hjertet begærer, holder sig stadig under kr. 400.000 (399.990). Særligt skal det nævnes, at den nye Nissan Qashqai som standard vil indeholde alle nye sikkerhedsteknologier som f.eks. aut. nødbremse – også for fodgængere og cyklister, vejkrydsassistent, intelligent fartpilot (forudser to biler frem), nødbremse når der bakkes, trailerstabilisering, parkeringssensor bag, fuld LED forlygter og meget mere.

Forsalget på den nye Nissan Qashqai starter nu. Og alle priser og udstyr kan ses på nissan.dk på dette link. Lige nu er et enkeltstående eksemplar af den nye Qashqai på vej rundt hos alle landets Nissan forhandlere. Bilen fremvises men kan ikke testkøres. Levering forventes klar fra slutningen af sommeren i år.

 

Kontakt HJN Auto allerede i dag og bestil den nye Nissan Qashqai.