Lej biler Eller Varevogne

Hos HJN Auto kan du leje personbiler eller varevogne på dagsbasis med afhentning fra Aabybro og Fjerritslev. Det er den perfekte løsning til dig, der skal bruge en bil til weekendturen eller en varevogn til flytningen – vi har bilerne til det meste!

Billigere bliver det ikke

Hvis du bare skal bruge en bil eller en varevogn i en kort periode, så bliver det svært at finde en løsning, der er billigere end gennem OSCAR. Har har vi varevogne til leje på platformen helt ned til 499kr pr. dag samt personbiler ned til 299kr pr. dag.

– Det er billigt!

Så let er det

1. Gå til OSCAR

Gå til OSCAR Biludlejning. Det er her, du browser biler, finder udlejer og gennemfører din booking.

2. Start din søgning

Konfigurér din søgning efter dine behov. Vælg antal dage du skal bruge bilen og kig efter biler med udlevering fra Fristrupvej 17 (Aabybro) eller Svinkløvvej 85 (Fjerritslev). 

3. Afhent nøgle og bil

Udfyld dine oplysninger og gennemfør din booking. Afhent nøgle og bil på det valgte tidspunkt – så er du kørende! 

Fordele

Service og vedligehold

Når du lejer bil igennem os, skal du ikke bekymre dig om at skulle servicere eller vedligeholde bilen. Vi har sørget for, bilen er blevet ordentligt serviceret og vedligeholdt.

Lej bil til netop dit behov

Lej bilen til netop dit behov. Skal du bruge en varevogn til en flytning, eller måske er personbil til weekendturen – ja så har vi bilen til dig!

Det sikre valg

Undgå bøvlet og usikkerheden ved at leje af privatpersoner.  Vi følger nogle klare procedurer, hvilket sikrer dig en behagelig og ubesværet oplevelse.