Så lykkedes det! Efter et par år som nummer 2 og 3 på listen over Danmarks bedst sælgende model, har Nissan Qashqai nu indtaget førertrøjen i 2019. Hele 7.325 Qashqai personbiler kom på gaden i 2019.

Nissan Qashqai er danskernes darling

Nissan Qashqai er altså stadig danskernes førstevalg, når der skal købes ny bil. De næste pladser på ranglisten er små og mindre bilmodeller, og vi skal helt ned på en 7. plads, før vi finder en bilmodel i samme størrelse. Kundernes tilbagemelding på Nissan Qashqais popularitet er, at de godt kan lide SUV-biltypen samt, at de får meget værdi for pengene.

Qashqai har formået at udvikle sig

Kim Helsted, der er landechef hos Nissan i Danmark, udtaler: ”Vi har svært ved at få armene ned med den modtagelse danskerne til stadighed giver Nissan Qashqai. Det er en bil, der giver meget værdi for pengene, og som trods nogle år på bagen er blevet fornyet undervejs, så den stadig er konkurrencedygtig. I 2019 har vi lanceret nyt motorprogram og dobbeltkoblings-automatgearet – DCT samt førerassistent-systemet ProPILOT og en special topudstyret variant (Tekna) med et lækkert design. Og så skal vi ikke glemme, at priserne er super skarpe. Alt i alt noget danskerne kan lide!”