Af Nissan Marketing 07-01-2020

Så lykkedes det! Efter et par år som nummer 2 og 3 på listen over Danmarks bedst sælgende model, har Nissan Qashqai nu indtaget førertrøjen i 2019. Hele 7.325 Qashqai personbiler kom på gaden i 2019.

Nissan Qashqai er danskernes darling

Nissan Qashqai er altså stadig danskernes førstevalg, når der skal købes ny bil. De næste pladser på ranglisten er små og mindre bilmodeller, og vi skal helt ned på en 7. plads, før vi finder en bilmodel i samme størrelse. Kundernes tilbagemelding på Nissan Qashqais popularitet er, at de godt kan lide SUV-biltypen samt, at de får meget værdi for pengene.

Qashqai har formået at udvikle sig

Kim Helsted, der er landechef hos Nissan i Danmark, udtaler: ”Vi har svært ved at få armene ned med den modtagelse danskerne til stadighed giver Nissan Qashqai. Det er en bil, der giver meget værdi for pengene, og som trods nogle år på bagen er blevet fornyet undervejs, så den stadig er konkurrencedygtig. I 2019 har vi lanceret nyt motorprogram og dobbeltkoblings-automatgearet – DCT samt førerassistent-systemet ProPILOT og en special topudstyret variant (Tekna+) med et lækkert design. Og så skal vi ikke glemme, at priserne er super skarpe. Alt i alt noget danskerne kan lide!”

Vind en bil til Nytårskur og spar op til 40.000 kr på Nissan Qashqai

Nissan Nytårskur afholdes officielt i weekenden 4. & 5. januar, men tilbud og konkurrence løber helt frem til og med weekenden efter (inkl. 12. januar). Her kan man spare 40.000 kr. på en ny Nissan Qashqai diesel 115hk med N-Connecta udstyr, DCT (7-trins dobbeltkoblings automatgear) og ProPILOT (adaptiv fartpilot og vognbaneholder). Der er et begrænset antal af denne variant. Og prisen efter rabat er kr. 295.190.

Herudover kan der spares op til kr. 23.500 på de øvrige Qashqai modelprogram. Eller man kan vælge at privalease fra kun kr. 2.995 med en førstegangsydelse på kr. 4.995. Priserne på Nissan Qashqai inkl. rabat starter ved kr. 229.990.

Hvis der købes en ny Nissan fra 4. til og med 12. januar, deltager man i lodtrækningen om at vinde den bil, der er købt (op til kr. 300.000). Og chancen er større, end man tror. I 2019 fandt Nissan vinderen blandt 183 købere, så der er ca. 40.000 gange større chance for at vinde en bil ved Nissans Nytårskur end at vinde førstepræmie i Lotto.