Det har aldrig være billigere at kunne transportere familien i en elbil. Nissan LEAF elbil kan nu fås fra kr. 189.900.

Nissan LEAF er verdens første masseproducerede elbil. Og der kører nu mere end en halv million eksemplarer rundt i verden. Så der er ingen tvivl om, at LEAF holder, hvad den lover. Den har også den højeste kundetilfredshed på over 90% i gennemsnit. Tilbagemeldingerne fra kunderne lyder på overraskende meget plads – til hele familien, masser af lækkert udstyr, højt sikkerheds- og komfort niveau, og alt i alt rigtig god værdi for pengene. Og nu er den så blevet endnu billigere…..

Danmarks billigste familie-elbil.
Med en startpris på kr. 189.900 er Nissan LEAF nu Danmarks billigste familie el-bil.
Denne pris er for en LEAF med 40 kWh batteri og en rækkevidde op til 285 km* Og prisen på LEAF e+ med 62 kWh batteri og en rækkevidde på op til 385 km* starter nu ved kr. 249.900. Og her er start udstyrs-versionen en Acenta.

Familiebil med sikkerhed og køreegenskaber i top
Flere og flere er opmærksomme på de fine køreegenskaber i elbiler. Bilen er født med “automatgear”, der er lynhurtig accelleration, og det meste af tiden kan der køres med kun en pedal. Nemlig speederen, da denne også kan anvendes til nedbremsning via e-pedal systemet (løftes foden hurtigt fra speederen, bremses der hårdt op – løftes der langsomt, bremses langsomt. Og bilen kan også holde helt stille).

Herudover er der masser af sikkerhed. LEAF har 5 stjerner i EuroNCAP sikkerhedstest. Blandt andet kan nævnes intelligent nødbremse med fodgænger- og cykelgenkendelse samt overvågning to biler frem, intelligent vognbaneassistent, skiltegenkendelse og advarsel/reaktion på biler i den blinde vinkel.

Mange familier vælger en mindre og billigere bil som nummer to bil. Og ofte er det også den, der transporterer det mest værdifulde i familien: børnene! Nu er det så muligt at få sikkerhed og gode køreegenskaber med til en meget fornuftig pris.

*Rækkevidde jvf. WLTP

Nissan LEAF prisliste kan hentes her