Erhverv

Erhvervsleasing

Leder du efter din næste firmabil? Og er du interesseret i at lease en firmabil eller varevogn i stedet for at købe en? Hos HJN Auto tilbyder vi også erhvervsleasing, så du slipper for store værkstedsregninger og uforudsete udgifter forbundet med firmabilen eller varevognen.

Vi er Nissan- og Suzuki-forhandlere i Danmark, hvorfor vi tilbyder både firmabiler fra Suzuki, samt firmabiler og varevogne fra Nissan til ethvert behov. Alle vores varevogne fra Nissan kommer med Danmarks bedste fabriksgaranti. Det giver dig en sikkerhed og kvalitet udover det sædvanlige.

Vores erhvervsrådgivere kan rådgive og vejlede dig i alt inden for erhvervsleasing. De står klar til at finde den rette løsning til dig og din virksomhed, så din virksomhed kommer til at køre bedre. Du er velkommen til at kigge forbi vores afdelinger i Fjerritslev og Aabybro for at høre nærmere om dine muligheder for erhvervsleasing af din næste firmabil eller varevogn. 

 

Fordele ved erhvervsleasing

Gennem erhvervsleasing hos HJN Auto kan du samle alle biler ét sted og nedjustere antallet af bilmærker. På den måde fremstår du og dit firma både professionelt og strømlinet. Vi kan levere alle typer af firma- og varebiler til dit behov.

Ved at lade HJN Auto stå for din erhvervsleasing får du ikke kun et professionelt og strømlinet udtryk i dit firma, men du får også en lang række andre fordele, blandt andet:

  • Kendskab til udgifter på forhånd
  • Frigørelse af penge, der kan bruges på andre ting i stedet
  • Ingen pludselige økonomiske overraskelser.

Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at slå et smut forbi en af vores afdelinger i det nordjyske og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med erhvervsleasing af en Nissan-varevogn eller Suzuki-firmabil.

Professionel erhvervsleasing

Vores erhvervsrådgivere har mange års erfaring inden for alle områder vedrørende erhvervsbrug af biler, hvorfor de helt sikkert også kan hjælpe dig. De kompetente erhvervsrådgiver er klar på at varetage enhver opgave, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Uanset om det drejer sig om udvalget af varevogne og firmabiler til leasing, eller om det drejer sig om finansiering, forsikringer eller serviceaftaler. De står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Vi hjælper dig med at finde den helt rette løsning til dig og din virksomhed, hvad end du søger operationel leasing eller finansiel leasing. 

Professionel erhvervsleasing

Hos HJN Auto har vi hele tiden fokus på, at din erhvervsleasingløsning skræddersyes til dine og din virksomheds behov. Derigennem får du mest ud af din erhvervsleasing, samtidig med at du ikke behøver bruge en masse tid i hverdagen på dine firmabiler eller varevogne. På den måde kan du holde fokus på din forretning, mens vi sørger for den rigtige bil og leasingløsning.

Så leder du efter en ny firmabil fra Suzuki eller en varevogn eller firmabil fra Nissan, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores afdelinger i enten Fjerritslev eller Aabybro.

Der er masser af fordele ved at vælge en lokal leverandør, når du skal lease din næste firmabil. Vi matcher priserne fra “de store” leasingselskaber og samtidig får du fordelene ved at handle lokalt:

\
Større fleksibilitet
\
Professionel rådgivning
\
Stort kendskab til lokale markedsforhold
\
Stor ekspertise inden for leasing og finansiering

Ombygger Nissan-biler til ethvert behov

Det er ikke altid nemt at finde den ladbil, varevogn eller kassevogn, som er den mest optimale til netop dit formål. Der kan være forskellige behov, som gør, at det er en udfordring at finde bilen, der lever op til alle kravene. Heldigvis er der råd for det, hvis du vælger en special-ombygget Nissan-model.