KOMFORT- OG SIKKERHEDSUDSTYR PÅ ET UHØRT NIVEAU

Den nye Swift trækker på sin imponerende historie og stiller friskt op i nyeste generation med en selvsikkerhed uden lige. Køreglæden er bevaret. Det samme er 12V mild-hybridteknikken, der sammen med en ny energieffektiv motor, sørger for en uovertruffen benzinøkonomi på hele 22,7 km/l (WLTP-norm).

Men der hvor den nye Swift virkelig trumfer igennem er på udstyrsfronten, hvor selv den billigste model er udstyret som en dyr topmodel. Derfor hedder den Upgrade. Her får du både fuld sikkerhedspakke med alt det nyeste sikkerhedsudstyr og lækkert komfortudstyr som fx nøglefri betjening, 9″ infotainmentsystem med trådløs opkobling og Suzuki Connect, bakkamera, el-ruder for og bag samt navigation.

Og det til en pris, der starter ved kun 169.990 kr..

Kom til releasefest på den helt nye Swift i weekenden den 1.-2. juni kl. 11-15 hos HJN Auto

 

SIKKERHEDSUDSTYRET STÅR I KØ

Selvsikkerheden fejler bestemt ikke noget i den nye Swift, der stiller op med et nærmest uhørt højt sikkerheds udstyrs-niveau. Og det gælder vel at mærke for alle modelvarianter!

Standard er fx en opgraderet automatisk nødbremse der nu også detekterer cyklister og fodgængere, en mere avanceret adaptiv fartpilot med flere indstillingsmuligheder, skiltegenkendelse, blind-vinkel advarsel, hastighedsassistance, aktiv vognbaneassistent og Full LED lygter med automatisk op/nedblænding. Dertil kan du lægge advarsel mod krydsende trafik bag bilen, parkeringssensor bag og bakkamera, der gør bakning og parkeringsmanøvrer mere sikre.

Alt sammen er inkluderet i prisen for selv den billigste model.

HYBRIDTEKNIK OG 22,7 KM/L

Suzukis kompakte 12V mild-hybridsystem er standard i alle Swift-modellerne. Her sørger en lille elmotor (ISG-enhed) for at assistere benzinmotoren under de ellers benzinkrævende igangsætninger og accelerationer. Energien får den fra nedbremsninger og decelerationer, der opsamles på et 12V lithium-batteri, så elmotoren er klar til brug ved den næste acceleration. Og du behøver slet ikke at tænke over systemet i det daglige. Det passer nemlig sig selv. Samtidig får du en nærmest lydløs genstart af motoren efter et automatisk stop ved lyskrydset.
Mild-hybrid systemet betyder, at du sparer på de dyre dråber og nedsætter CO2-udledningen. Ved blandet kørsel tilbagelægger den nye Swift op til flotte 22,7 km/l i følge WLTP-normen. Den er svær at stikke for klassekammeraterne.

 

Læs mere om den spritnye Suzuki Swift på: https://suzuki.dk/modeller/swift