Erhvervstilbud

Erhvervsbiler tilbud

Er du på jagt efter et godt tilbud på en varebil? Hos HJN Auto kan du løbende finde tilbud på leasing af vores erhvervsbiler. Disse samler vi her på siden, så du nemt kan finde det tilbud, der er mest attraktivt for dig. Med et tilbud på leasing af din næste erhvervsbil kan du hurtigt spare tusindvis af kroner, hvis du vælger at lease en af vores lagerbiler. Skal vi hjælpe dig med et tilbud på din næste erhvervsbil? Så er du velkommen til at kontakte os eller køre en tur forbi en af vores forretninger i enten Fjerritslev eller Aabybro.

Tilbud på erhvervsbiler fra Nissan

Hos HJN Auto har vi et stort udvalg af erhvervsbiler fra Nissan, og med et af vores gode tilbud på erhvervsbiler får du en billig leasingaftale, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Med hurtig levering og attraktive priser er vores tilbud på erhvervsbiler en fordelagtig løsning.
Uanset hvilken erhvervsbil der passer bedst til dit behov, så har vi et tilbud og en leasingaftale, der passer til dig og din pengepung. Vi tilbyder fordelagtige finansielle leasingaftaler, der efter nærmere aftale skræddersyes til dine ønsker. Her nedenfor kan du se, hvilke erhvervsbiler vi har på tilbud:

INTERSTAR

VAREBILEN I FULD STØRRELSE TIL ALLE DINE BEHOV

Fra 248.000 kr.

PRIMASTAR

PLADS TIL 3 EUROPALLER

Fra 257.111 kr.

TOWNSTAR VAN

100% ELEKTRISK VAREBIL

Fra 266.990 kr.

Fandt du ikke den ønskede erhvervsbil her på siden? Vi har mange andre erhvervsbiler end de viste på siden, som du kan kigge nærmere på. Kontakt os og hør nærmere!

Få et skarpt tilbud på erhvervsbiler hos HJN Auto

Skulle du være i tvivl om, hvilken erhvervsbil der er den rette til dig og dit firma, står vores kompetente personale altid klar til at give dig kyndig rådgivning og hjælpe dig godt på vej. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Hos HJN Auto finder vi altid den rette løsning til dig. Kunne du tænke dig et personligt tilbud på en af vores erhvervsbiler? Så kontakt en af vores erhvervsrådgivere, eller besøg et af vores autohuse.

Du kan få alt til varebiler skræddersyet hos os:

  • Reoler, indretning, specialløsninger osv.
  • Blitzlys, arbejdslys, alt i LED løsninger mv.
  • Reklamer/logoer/bildekoration – alt fra det mindste CVR-skilt til fuld foliering af varebilen
  • Opbygninger af chassiser med gartnerlad, kurérlad, autotransporter, mandskabsvogne m.m.
  • Beredskabsbiler til brandvæsen, akutbiler, miljøbeskyttelse og meget andet
  • Anhængervægte op til trailere på 3.500 kg
  • Fantasien sætter grænserne – kontakt os og hør nærmere

Alle leasingaftaler er betinget af kreditvurdering via leasingudbyderen. Udsolgte varianter kan forekomme og der tages forbehold for pris og afgiftsændringer generelt.

Alle tilbud på denne side gælder så længe lager haves eller til priser og afgifter ændres af lovgivning, importør, leasingselskab eller andre.