ARIYA

Vi har netop modtaget den nye Nissan ARIYA, og den er klar til at blive prøvekørt!

Book en gratis prøvetur længere nede:

100% elektrisk køreglæde!

ARIYA er Nissans nye bud på en 100% elektrisk crossover, og den er blevet rost til skyerne af diverse anmeldere – og med god grund!

Suveræne køreegenskaber, komfort i verdensklasse, op til 1.500kg på krogen, 22kW hjemmeladning og en rækkevidde på op til 533km på en opladning er blot nogle af ARIYAs styrker.

Ønsker du en prøvetur? Det eneste du skal gøre er at booke en tid i kalenderen herunder:

Et udstyrsniveau, der betyder noget!

Både ADVANCE og EVOLVE er som standard fyldt med en masse lækkert udstyr og sikkerhedsfunktionerne er helt i top.

Lækkert Design

Automatisk køreglæde

hurtig opladning

ARIYA er et strålende billede på Nissans nye vision. En enkelt vandret linje erstatter uklare konturer. Nye, smalle LED-forlygter skinner i mørket, men forsvinder i dagslyset. Indvendigt giver det flade gulv en rummelig, stue-agtig fornemmelse, der byder alle velkommen.

Med e-4ORCE-teknologi, dobbelt motor og et revolutionerende firehjulstræk leverer ARIYA ren spænding. Kør afsted med øjeblikkelig acceleration på alle fire hjul. Indtag verden med et godt greb i al slags vejr. Tag alle sving med en præcis styring. Nyd hvert eneste minut.

Med en rækkevidde på op til 533 km er der intet, der holder dig tilbage. Valget mellem to batterier og to- eller firehjulstræk giver dig den rækkevidde, du vil have. Travlt? Hurtig opladning giver dig op til 300 km på ca. 30 minutter.

Vil du høre mere om den nye Nissan ARIYA? Kontakt os endelig!